După ce am pregătit delicioasa pastă de jumări a sosit timpul și pentru această rețetă de pogăcele cu jumări de porc.
Ne plac tare mult aceste pogăcele. Le consumăm simple, mai ales ușor calde, dar și cu diverse supe creme.
Tare bine merg și cu un fondue de brânzeturi cu usturoi.
Rețetă de pogăcele cu jumări de porc
Am folosit pentru aluatul acestor pogăcele din pasta de jumări preparată anterior.
Vedeți aici rețeta tradițională de pastă din jumări de porc!
Au ieșit tare bune, chiar dacă pasta de jumări a avut și ceapă în compoziție.
Nu am mai avut jumări simple și cum am făcut mai multă pastă, am folosit din ea.
După ce am decupat pogăcelele din aluat, din resturile de aluat rămase am preparat și o lipie crocantă la panini maker. Accesați galeria foto de mai jos și o s-o vedeți în poze!
Nu vă spun cât de bună a ieșit! A avut mai mare succes decât pogăcelele și a dispărut rapid. 🙂
Ai mei au mâncat-o caldă, simplă. Au zis că prea bună este și nu merită să-i strice gustul cu altceva.
Ne place tare mult acest gen de crocănțele servite cu supe creme.
Am mai prezentat anterior o rețetă de supă cremă de roșii cu dovlecel, pe care am servit-o cu rulouri din foietaj cu șunculiță crud-uscată și afumată!
* Nu uitați că vă aștept zilnic și pe pagina de facebook a blogului. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemeni ne găsiți și pe Instagram și pe Pinterest.