De obicei preparăm această Rețetă tradițională de Tochitură dobrogeană după Crăciun, cu carne proaspătă de porc, dar merge la fel de bine în orice sezon.
Este una dintre mâncărurile noastre preferate și nu o refuzăm nicicând.
Combinația de carne în sos de bulion cu mămăliguță, ouă ochiuri și brânză telemea, sărată, este demențială.
Iar dacă mai adăugăm și ceva carne afumată, sau cârnați de casă afumați, deliciul va fi maxim.
Yummy, închipuiți-vă cum ar fi cu carne de la oala cu untură! Deja am curcubeu pe cerul gurii și mai este destul până la Crăciun.
De data aceasta am preparat această Rețetă tradițională de Tochitură dobrogeană la modul simplu, clasic.
Vă mai recomand de pe blog și Rețeta Polenta raragna foarte interesantă și gustoasă!
Tot din categoria rețetelor cu mămăliguță vă mai recomand și: Rețeta de ciulama de ciuperci
Dar, destul de des mai preparăm și această Rețetă de mămăligă cu ceapă verde și cârnați la tigaie.
* Nu uitați că vă aștept zilnic cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți și pe pagina de facebook
* De asemenea, va puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel
Iar pe grup veți putea încarca rețetele voastre cu preparate inspirate de pe blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.