Mâncăruri cu carne

MAMALIGA CU CEAPA VERDE SI CARNAT LA TIGAIE

Se intampla deseori sa imi ramana o bucata buna din mamaliga pentru ca mie imi place sa o fac mai mare 🙂 .Daca nu o mancam cu oua ochiuri sfarseste in tigaie cu ceapa verde sau uscata.Daca ii mai adaugam si cateva felii de carnat picant sau afumat iese o mancare rapida si satioasa ,absolut delicioasa.

 

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 3-4 felii de mamaliga rece
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100 g carnat picant sau afumat (am folosit chorizo )
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • sare si piper dupa gust

[/ingredients]

Mod de preparare mamaliga cu ceapa verde si carnat la tigaie

Intr-o tigaie adanca incalzim uleiul si calim bine carnatul taiat felii,apoi adaugam si ceapa verde tocata si continuam pana aceasta se inmoaie.

017

 

Adaugam si mamaliga taiata cuburi,saram si piperam dupa gust,amestecam foarte bine si mancarea noastra este gata.

025

 

Este atat de buna incat fac intentionat mai multa mamaliga tocmai pentru a prepara si acest fel.Incercati si va veti convinge! Pofta buna!

mamaliga cu ceapa verde la tigaie 016

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.