Perfectă pentru gustări sau platoul cu aperitive festive această rețetă de roșii umplute cu brânzeturi și condimente. Perfectă chiar și pentru pachetele de la serviciu. Cui nu-i plac roșiile cu brânză, mai ales vara? Pornim de la această gustare de vară, simplă și lăsăm imaginația să se joace puțin cu combinația de ingrediente. Putem combina mai multe tipuri de brânzeturi cu condimentele preferate.
Putem adăuga și câteva verdețuri, proaspete sau uscate, putem adăuga și alte legume, tocate în cuburi mici. Dacă sunteți în pană de idei cum puteți combina brânzeturile, poate găsiți inspirație la rețeta de biluțe de brânză cu ardei.
Iar o altă idee de cremă, sau pastă cu care se mai pot umple roșiile o găsiți la rețeta Pastă de ton în cupe de legume.
Foarte bine se combină pasta de ton cu cremă de brânză tartinabilă și roșiile cărnoase și gustoase.
Roșii umplute cu brânzeturi și condimente
La rețeta de față am optat pentru trei tipuri de brânzeturi: brânza telemea sărată, cremă de brânză cu castraveți și brânză proaspătă de vaci. În combinație cu puțin usturoi, ulei de măsline, busuioc verde și boia de ardei a ieșit un deliciu. Iar pentru un plus de prospețime, mai adăugăm puțin mărar, rondele mici de chives sau ceapă verde și pătrunjel.
Tot din categoria rețetelor de aperitive cu brânzeturi vă mai recomand rețeta de clătite aperitiv din piure de cartofi cu brânzeturi.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.