Site icon Rețete Fel de Fel

Rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde

Rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde în farfurie albastră, alături de o garnitură de orez și sos

Mozzarella se alege din cea proaspătă, păstrată în saramură / Profimedia

Pentru o masă de prânz delicioasă și hrănitoare, avem pentru voi o rețetă de rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde.

Este o rețetă destul de ușoară, iar ingredientele sunt foarte accesibile. Pieptul de pui este tipul de carne cel mai la îndemână, pentru a-l folosi la preparate savuroase. Mozzarella și șunca le găsim în orice magazin alimentar, iar de ceapa verde ne putem bucura în toate sezoanele.

Pieptul de pui se mai poate umple cu multe alte ingrediente față de cele folosite în rețeta actuală. Putem folosi atât legume cât și brânzeturi tari, dar și diferite verdețuri.

Puteți încerca de pe blog și rețeta de piept de pui umplut cu unt aromat cu usturoi, lămâie și verdeață. Este o rețetă cunoscută sub denumirea Piept de pui kievskaia. Carnea iese foarte fragedă de la unt și zeamă de lămâie, iar crusta crocantă și gustoasă. Iar usturoiul și verdețurile din interior desăvârșesc gustul preparatului.

Și tot din categoria rețetelor cu piept de pui rulat mai puteți încerca și rețeta de rulouri de pui cu legume și roșii coapte.

Iar una dintre rețetele cu piept de pui neumplut, pe care v-o recomandăm de pe blog este rețeta de piept de pui cu baby spanac și sos din lapte de cocos. Combinația de ingrediente este super delicioasă.

Cum preparăm rețeta de rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde

Pentru rețeta de față, mai întâi porționăm pieptul de pui în bucăți mici pe care le aplatizăm ușor folosind ciocanul de șnițele. Le condimentăm cu sare și piper, așezăm ingredientele de umplutură peste ele și le rulăm. Apoi le vom prăji în ulei încins.

Dacă nu le doriți prăjite, le puteți prepara la cuptor sau dacă dețineți o friteuză cu aer cald este ideală pentru aceste rulouri.

Vedeți aici și o rețetă de frigănele din pâine cu ceafă de porc și cașcaval, preparată la friteuză.

Și dacă mai doriți și alte rețete cu piept de pui, puteți descoperi pe blog mai multe rețete, atât din categoria felurilor principale, cât și a aperitivelor sau salatelor.

Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Rețete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde.

Exit mobile version