Salata de boeuf, reteta clasica, explicata pas cu pas. Salata de vita cu legume fierte, castraveti, gogosari murati si maioneza.
Nu exista Craciun sau Revelion fara salata de boeuf. O fac pentru ca imi place foarte mult si imi aduce aminte de sarbatorile si atmosfera calda de acasa. Folosesc maioneza clasica facuta de mine si muraturi puse in toamna.
Are un gust grozav, este delicioasa si usor de preparat.
Citește și: Salată de boeuf. Rețeta clasică, tradițională
Ingrediente
- 350 g – 400 g carne de vita
- 4 cartofi medii (de preferat rosii )
- 4 morcovi
- o radacina mare de telina ( si radacina de pastarnac si patrunjel daca aveti )
- 5-6 linguri de mazare fiarta
- 5 castraveti in otet
- 2-3 gogosari in otet
- sare
- 550 g maioneza clasica (dupa reteta de aici )
Mod de preparare pentru reteta salata de boeuf:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.