Sparanghel la tigaie, pregatit foarte simplu si rapid, delicios si hranitor. Este gata in cateva minute si, servit alaturi de orez fiert, oua posate sau cateva felii rumene de bacon, este un deliciu.
Noi l-am mancat cu sos tzatziki, a fost o cina usoara si foarte gustoasa.
Ingrediente:
- 250 g sparanghel verde
- 1 lingura de ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare pentru reteta de sparanghel la tigaie:
Spalati, apoi uscati sparanghelul cu servetele absorbante de bucatarie si rupeti capetele care sunt mai tari. Incalziti uleiul intr-o tigaie mare si puneti sparanghelul intr-un singur rand.
Gatiti 4-5 minute pana se inmoaie si se rumeneste usor. Nu trebuie gatit excesiv, e ideal sa ramana crocant. La final sarati si piperati dupa gust.
Serviti-l, dupa cum am spus si mai sus cu orez fiert, oua, bacon rumenit in tigaie, sos tzatziki sau o garnitura pe placul vostru.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.