SPARANGHEL LA TIGAIE

15 min

simplu

1 portii

 

 

Sparanghel la tigaie,pregatit foarte simplu si rapid,delicios si hranitor.Este gata in cateva minute si,servit alaturi de orez fiert,oua posate  sau cateva felii rumene de bacon,este un deliciu.

Noi l-am mancat cu sos tzatziki, a fost o cina usoara si foarte gustoasa.

 

 

Ingrediente

  • 250 g sparanghel verde
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare sparanghel la tigaie

Spalati , uscati sparanghelul cu servetele absorbante de bucatarie si rupeti capetele care sunt mai tari.Incalziti uleiul intr-o tigaie mare si puneti sparanghelul intr-un singur rand.

Gatiti 4-5 minute pana se inmoaie si se rumeneste usor.Nu trebuie gatit excesiv,e ideal sa ramana crocant.La final sarati si piperati dupa gust.

sparanghel la tigaie

Serviti-l ,dupa cum am spus si mai sus cu orez fiert,oua,bacon rumenit in tigaie,sos tzatziki sau o garnitura pe placul vostru.Pofta buna !

sparanghel la tigaie

 

 

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.