In week-end ,pe langa hummus si lipii integrale ,am pregatit si salata asta aromata de patrunjel,numita si tabbouleh. Isi are originile in Orientul Mijlociu unde este servita pe pat de salata verde ca si aperitiv.
Ingrediente:
- 120 g patrunjel proaspat ( 2 legaturi mari )
- 2-3 frunze de menta proaspata (sau o lingurita uscata )
- 1 rosie mare
- 1 ceapa mica
- 50 g bulgur ( sau cus-cus )
- zeama de la o lamaie
- 2-3 linguri de ulei de masline
- sare si piper proaspat macinate
Mod de preparare pentru reteta tabbouleh:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.