Pentru una dintre gustările zilei, o tartă cu piept de pui și ciuperci poate fi alegerea ideală. Rețeta nu este complicată, iar tarta este savuroasă și consistentă.
Ne plac tare mult tartele sărate, pentru că le putem servi atât calde cât și reci, sunt delicioase și consistente. Pot constitui și baza gustărilor din pauza de masă de la birou.
Rețetele de tartă sărată sunt inspirate după rețeta tradițională franțuzească Quiche Lorraine. Sunt foarte versatile aceste rețete.
Putem adăuga în interiorul crustei de tartă o mulțime de combinații de ingrediente. Putem adăuga legume, brânzeturi, preparate din carne sau le putem combina după preferințe.
Vedeți aici și o rețetă de quiche cu ciuperci și șuncă presată. Este o rețetă preparată cu ingrediente rămase prin frigider, dar tare gustoasă. Nu necesită foarte multe ingrediente și nici mod de preparare complex. Poate fi servită la mic dejun, la cină, sau ca gustare la birou.
Și vă mai recomand de pe blog o rețetă de tartă cu sparanghel în prosciutto și brânzeturi. Este gustoasă, consistentă și are un aspect frumos.
Cum preparăm rețeta de tartă cu piept de pui și ciuperci
Pentru rețeta de față este necesar să coacem mai întâi aluatul. Preparăm și ciupercile și pieptul de pui la tigaie, iar pentru legătura dintre ele pregătim o compoziție de ouă cu brânză. Nu lipsește nici mozzarella răzuită, care va gratina frumos tarta.
Dacă și vouă vă plac tartele sărate, găsiți pe blog o secțiune destinată acestora, de unde vă puteți inspira.
Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de tartă cu piept de pui și ciuperci.