Biscuiți / Fursecuri
Angeliche. Fursecuri fragede si aromate
Angeliche, fursecuri fragede cu unt, alune prajite si macinate, aromate cu coaja de lamaie si vanilie. O reteta italiana delicioasa si foarte simplu de preparat.Am cumparat din intamplare aceste angeliche intr-una din plimbarile mele de seara. Mi-au placut foarte mult si am cautat imediat reteta, sperand s-o gasesc pe cea originala.
Am aflat atunci ca se fac doar in acea cofetarie, Bernardi , din orasul unde locuiesc, Montebelluna. Evident reteta este brevetata dar, din fericire am gasit aici o reteta asemanatoare. Trebuie neaparat s-o impart si cu voi pentru ca dulciurile astea sunt intr-adevar angelice 😀 .
Ingrediente :
- 300 g faina 00
- 230 unt moale
- 130 g alune usor prajite,decojite si macinate fin
- 100 g zahar pudra
- coaja rasa de la o jumatate de lamaie
- 1 lingura de suc de lamaie
- 1 lingurita extract de vanilie /esenta /zahar vanilat
- 1 lingurita praf de copt
- un praf de sare
- zahar pudra vanilat pentru decor
Mod de preparare pentru reteta Angeliche
Pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII