Termeni și condiții

1. Termeni legali

Prin utilizarea acestui Site https://retetefeldefel.ro/ sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

2. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Societatii ANTENA TV GROUP SA, sau al altora cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a ANTENA TV GROUP SA sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului „Continutului”. De asemenea, va informam ca ANTENA TV GROUP SA isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul, la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala, in judecata prin instantele penale.

Dreptul de administrare a site-ului si a continutului acestuia este detinut de catre ANTENA TV GROUP SA.

3. Utilizarea Site-ului

Societatea ANTENA TV GROUP SA acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

 • Este interzis sa modificati, sa copiati, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul publicat de catre ANTENA TV GROUP SA in acest site, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al ANTENA TV GROUP SA.
 • Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. ANTENA TV GROUP SA va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii ANTENA TV GROUP SA sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.
 • Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea ANTENA TV GROUP SA. cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.
 • Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul ANTENA TV GROUP SA.

4. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal pe care o transmiteti prin intermediul Site-ului, posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la adresa contact@digitalag.ro sau dpo@antenagroup.ro

Societatea ANTENA TV GROUP SA isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al site-ului, informatii care nu sunt personal identificabile.

ANTENA TV GROUP SA isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar.

5. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit ca atare fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.

6. Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. ANTENA TV GROUP SA si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. ANTENA TV GROUP SA nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

7. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit ANTENA TV GROUP SA. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. ANTENA TV GROUP SA nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, ANTENA TV GROUP SA isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

 • Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
 • Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
 • Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
 • Nu ofera o securitate adecvata;
 • Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
 • Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, ANTENA TV GROUP SA nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea ANTENA TV GROUP SA

8. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

Societatea ANTENA TV GROUP SA poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

Sunteti de acord in asa fel incat Compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie sa incetati utilizarea site-ului si sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al:

 1. neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs.
 2. incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

Utilizati acest site pe propria responsabilitate. Nici Compania, nici sucursalele, afiliatii, directorii sau managerii, nici agentiile sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea site-ului, nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirect, punitive, incidentale, special, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.

9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.