BISCUITI CU OVAZ SI MERISOARE

35 min

simplu

20 portii

Langa cafeluta de dimineata prefer biscuitii ,bineinteles cei facuti in casa.Reteta de biscuiti cu ovaz si merisoare este grozava ,are faina de ovaz,merisoare ,nuci,migdale si indulcitor natural .Dupa cum spuneam si aici , Green Sugar , poate fi folosit cu succes si la copt , nu modifica deloc gustul si obtinem deserturi delicioase cu mai putine calorii .

Acesta este primul desert cu care raspund provocarii Adinei ,sper sa incercati si voi biscuitii pentru ca sunt foarte buni 🙂 .

Am si un mic concurs pentru voi ,puteti castiga o cana inscriptionata si 50 de stick-uri Green Sugar .

50STK_CANA-e1426441841115

 

Conditii de participare :

  • Dati like si distribuiti aceasta postare (aveti butoanele la sfarsitul retetei ).
  • Lasati un comentariu la aceasta postare cu link-ul distribuit (comentariile fara link-ul aferent nu vor intra la extragere ) .

Perioada de desfasurare : 30.04.2015 – 6.05.2015

Desemnarea castigatorului se va face prin random.org si va fi anuntat in data de 9.05.2015 aici si pe pagina de facebook.

Poate participa oricine iar premiul va fi trimis doar pe teritoriul Romaniei .Bafta tuturor !

 

Mod de preparare biscuiti de ovaz si merisoare

 

Ingrediente

  • 175 g faina de ovaz
  • 100 g faina alba
  • 200 g Green Sugar
  • 125 g unt
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 ou
  • 2 linguri merisoare
  • 2 linguri nuci macinate
  • 2 linguri fulgi de migdale

Intai am pregatit toate ingredientele,astfel incat untul sa aiba timp sa se inmoaie.

DSC_0056

In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am inceput sa mixez , am adaugat oul mixand in continuare, asigurandu-ma ca indulcitorul natural s-a topit (se topeste mai greu decat zaharul ).

Am adaugat faina alba, praful de copt, apoi faina de ovaz.

La final am amestecat fulgii de migdale, nucile si merisoarele.

Am luat cu o lingura din aluatul obtinut si am format bile mici, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Am pus biscuitii la cuptor pentru 15-20 minute la 180 °C.

DSC_0057

Daca ii preferati mai crocanti lasati-i spre 20 minute, pana incep sa se rumeneasca usor iar  daca va plac mai fragezi scurtati timpul de coacere cu 5 minute .Pofta buna!

DSC_0099

 

DSC_0069

Later edit.

Pentru ca astazi este 09.05.2014 ,am extras castigatorul premiului de la Green Sugar.

 

 

1.Elena Bite
2.Iancu Lubita
3.Adascalitei Catalina
4.Andreea Andreea
5.Aurelia Dumitru
6.Sorina (sally )
7.Julia Tanase
8.Simona Kitchen
9.Otilia Tudor
10.Cristina Bengea
11.Rocsy Ciobanu
12.Paula P.

Concurs Green Sugar

Felicitari ,Rocsy Ciobanu ! Astept datele tale pe retetefeldefel@yahoo.it .

Comentează folosind contul de Facebook

16 comentarii la “BISCUITI CU OVAZ SI MERISOARE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *