Mâncăruri cu carne
Pilaf de orez cu carne de pui
Pilaf de orez cu carne de pui, o mancarica usoara, simpla dar foarte gustoasa. Ne place la fel de mult si cu carne de rata sau cu carne de curcan.
Reteta este simplu de facut, cu ingrediente la indemana tuturor. Iar daca aveti si pui crescut la curte, cu siguranta va iesi un pilaf extrem de gustos 🙂 .
Ingrediente:
- 250 g orez
- 500 g carne de pui
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 5-6 linguri ulei de masline
- 850 ml supa de pui
- sare,piper boabe
- patrunjel pentru decor
Mod de preparare pentru reteta de pilaf de orez cu carne de pui:
Carnea de pui parlita si spalata am pus-o la fiert intr-un litru de apa, am spumat cand a fost necesar si am lasat-o sa fiarba aproximativ 10 minute.
In alt vas am pus uleiul de masline si am calit putin ceapa tocata, apoi am adaugat morcovul ras fin si orezul. Cand orezul a devenit transparent am adaugat carnea si supa de pui. Am sarat dupa gust si am adaugat si boabele de piper.
Am fiert la foc mic pana cand orezul a absorbit toata supa.
Portionam, decoram cu patrunjel si servim.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII