Salate
Salata de andive cu ton si porumb
Salata de andive cu ton si porumb, o salata usoara, delicioasa si rapid de preparat. Eu prefer salata de andive indeosebi la cina ,nu are foarte multe calorii iar andivele sunt bogate in vitamine si saruri minerale .
Ingrediente:
- 3 andive mari
- 150 g ton din conserva
- 100 g porumb fiert din conserva
- 3 linguri de ulei de masline
- zeama de la o jumatate de lamaie
- sare dupa gust
Mod de preparare pentru reteta de salata de andive cu ton si porumb:
Spalam andivele,le desfacem frunza cu frunza si le transferam intr-un bol in care am pus o lingura de sare si doua linguri de otet.Astfel gustul usor amarui al andivei va disparea.Le lasam 25-30 de minute,le spalam si le uscam.
Scurgem tonul de ulei sau de lichidul de conservare,la fel si porumbul si le punem intr-un bol.Adaugam frunzele de andive tocate mai marunt sau mai mare ,dupa preferinta,stropim cu zeama de lamie,uleiul si presaram sare dupa gust .
Amestecam delicat si mancam imediat.
Salata de andive a iesit foarte gustoasa! Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII