Biscuiți / Fursecuri
Biscuiti cu ovaz si merisoare
Langa cafeluta de dimineata prefer biscuitii ,bineinteles cei facuti in casa, iar acesti biscuiti cu ovaz si merisoare sunt mai mult decat perfecti.
Reteta este grozava, contine faina de ovaz, merisoare, nuci,migdale si indulcitor natural .
Dupa cum spuneam si aici , Green Sugar , poate fi folosit cu succes si la copt , nu modifica deloc gustul si obtinem deserturi delicioase cu mai putine calorii .
Acesta este primul desert cu care raspund provocarii Adinei ,sper sa incercati si voi biscuitii pentru ca sunt foarte buni 🙂 .
Am si un mic concurs pentru voi ,puteti castiga o cana inscriptionata si 50 de stick-uri Green Sugar .
Conditii de participare :
- Dati like si distribuiti aceasta postare (aveti butoanele la sfarsitul retetei ).
- Lasati un comentariu la aceasta postare cu link-ul distribuit (comentariile fara link-ul aferent nu vor intra la extragere ) .
Perioada de desfasurare : 30.04.2015 – 6.05.2015
Desemnarea castigatorului se va face prin random.org si va fi anuntat in data de 9.05.2015 aici si pe pagina de facebook.
Poate participa oricine iar premiul va fi trimis doar pe teritoriul Romaniei .Bafta tuturor !
Ingrediente
- 175 g faina de ovaz
- 100 g faina alba
- 200 g Green Sugar
- 125 g unt
- 1 lingurita praf de copt
- 1 ou
- 2 linguri merisoare
- 2 linguri nuci macinate
- 2 linguri fulgi de migdale
Mod de preparare pentru reteta biscuiti cu ovaz si merisoare
Intai am pregatit toate ingredientele,astfel incat untul sa aiba timp sa se inmoaie.
In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am inceput sa mixez , am adaugat oul mixand in continuare, asigurandu-ma ca indulcitorul natural s-a topit (se topeste mai greu decat zaharul ).
Am adaugat faina alba, praful de copt, apoi faina de ovaz.
La final am amestecat fulgii de migdale, nucile si merisoarele.
Am luat cu o lingura din aluatul obtinut si am format bile mici, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Am pus biscuitii la cuptor pentru 15-20 minute la 180 °C.
Daca ii preferati mai crocanti lasati-i spre 20 minute, pana incep sa se rumeneasca usor iar daca va plac mai fragezi scurtati timpul de coacere cu 5 minute .Pofta buna!
Later edit.
Pentru ca astazi este 09.05.2014 ,am extras castigatorul premiului de la Green Sugar.
1.Elena Bite | |
2.Iancu Lubita | |
3.Adascalitei Catalina | |
4.Andreea Andreea | |
5.Aurelia Dumitru | |
6.Sorina (sally ) | |
7.Julia Tanase | |
8.Simona Kitchen | |
9.Otilia Tudor | |
10.Cristina Bengea | |
11.Rocsy Ciobanu | |
12.Paula P. |
Felicitari ,Rocsy Ciobanu ! Astept datele tale pe retetefeldefel@yahoo.it .
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII