Dintre toate preparatele cu carne această rețetă de ciulama de pui cu ciuperci și smântână este preferata noastră, mai ales servită cu mămăliguță.
Este și ușor de preparat și rapidă, dar și foarte gustoasă, iar ingredientele sunt puține și la îndemână.
Varianta de ciulama cu smântână este specific moldovenească.
În zona noastră, adică în Muntenia, dar și în Oltenia se folosește varianta cu făină.
Oricum s-ar prepara, ambele variante de ciulama sunt extrem de delicioase.
Vedeți și Rețeta de ciulama de ciuperci cu făină.
Iar dintre rețetele cu piept de pui, simple și rapid de preparat, vă recomand Rețeta Piept de pui alla caprese.
Sunt perfecte pentru atunci când nu dispui de prea mult timp de gătit, dar sunt și foarte gustoase și sățioase.
Pentru rețeta de ciulama de pui cu ciuperci și smântână am preparat și o mămăliguță mai fermă.
Am preparat-o mai fermă pentru a o putea felia și trage la grill, ulterior.
Ne plac mult preparatele care se pot servi cu mămăligă.
* Nu uitați că vă aștept zilnic cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți și pe pagina de facebook
* De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel
Iar pe grup veți putea încărca rețetele voastre cu preparate inspirate de pe blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.