PIEPT DE PUI ALLA CAPRESE

Cu siguranta titlul va duce cu gandul la binecunoscuta salata ,care contine ca si ingrediente principale mozzarella,rosiile  si busuiocul.Aceleasi bunatati le contine si reteta de piept de pui alla caprese pe care v-o propun astazi ,doar ca aici nu poate lipsi pieptul de pui.Si daca e pui neaparat merge direct la Provocarea lunii August”Dulce Romanie”,gazduita de scumpa mea Gaby.
Ingrediente:

  • 4  felii de piept de pui
  • 100 g mozzarella
  • 1-2 rosii
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de unt
  • sare,piper
  • oregano
  • busuioc

Mod de preparare piept de pui alla caprese

Intr-o tigaie antiaderenta punem la incalzit uleiul de masline impreuna cu lingura de unt si punem feliile de piept de pui.

Rumenim frumos pe ambele parti,saram si piperam dupa gust.

Cand este aproape gata punem deasupra mozzarella taiata felii , presaram oregano ,acoperim cu un capac si mai lasam in jur de 5 minute pana se topeste mozzarella.Verificam dupa 2-3 minute ,astfel riscam sa curga toata in tigaie.

Transferam totul pe un platou ,inclusiv sucul format,asezam deasupra feliile de rosii,mai presaram un pic de sare,oregano ,decoram cu frunze de busuioc si servim imediat.

Este o reteta delicioasa cu piept de pui si v-o recomand cu drag.Pofta buna !

piept de pui alla caprese

 

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

18 comentarii la “PIEPT DE PUI ALLA CAPRESE”

  1. Mamma mia, ce bine arata… Mi-e foame si ma autoinvit la masa… Trebuie neaparat sa incerc si eu, pentru domnisorica noastra…Pupici si o duminica placuta !

  2. Moama eu daca mai vad pui ma apuca plansu!! 😉 arata super bine!! sper sa am timp sa mesteresc si eu ceva cu pui, cu prune deja am marcat sper sa o pun diseara 😉 Pupici Flory!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.