Pâine / Pizza
Crutoane cu ierburi de Provence
In perioada rece gatesc multe supe ,in general de legume ,supa crema de fenicul cu somon afumat e preferata mea ,pe care imi place sa le servesc cu crutoane simple sau aromate de paine. In general crutoane cu ierburi de Provence le fac in casa ,nu dureaza mult,le pun ce arome vreau si-n plus refolosesc painea mai veche de care nu se mai atinge nimeni.
Ingrediente:
- 200 g paine (mai veche,de 2-3 zile)
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura ierburi de Provence
- sare
Mod de preparare pentru reteta Crutoane cu ierburi de Provence:
Apoi le intindem intr-o tava ,fara a le suprapune si le bagam la cuptor 5-7 minute la 200 °C,pana se rumenesc frumos.
Se pot pastra in pungi de hartie la loc uscat timp de cateva zile.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII