Foarte gustoase și frumoase aceste fursecuri cu ciocolată și bezele, merită un loc pe platoul cu fursecuri festive, preparate cu diferite ocazii. Bezelele se pot colora fie cu coloranți artificiali, fie naturali, sau pot fi lăsate albe.
Fursecurile se pot prepara și împreună cu bezelele, lipite cu gem. Dar, pentru cele de față optăm pentru o cremă de ciocolată și le preparăm separat.
Găsiți pe blog și o rețetă de bezele cu dunguțe colorate. Este rețeta de bază a bezelelor simple.
Iar dacă adorați gustul dulce al bezelei, vă mai recomand de pe blog și o rețetă de rulouri de bezea cu alune și ciocolată. Acestea se pot încadra perfect și pe un platou cu prăjituri festive, dar și pe cel cu fursecuri.
Și, nu în ultimul rând, vă recomand să încercați și o minunată rețetă de ruladă de bezea cu cremă de vanilie și căpșuni, sau cu orice fructe preferați.
Cum se prepară rețeta de fursecuri cu ciocolată și bezele
Pentru rețeta de față pregătim mai întâi un aluat fraged pentru fursecuri după rețeta clasică. Coacem fursecurile, apoi preparăm bezelele de dimensiunea fursecurilor. La final pregătim și o cremă ganache de ciocolată cu care glazurăm fursecurile. Lipim bezelele peste ciocolată și ne vom bucura de niște fursecuri și gustoase și spectaculoase.
Găsiți mai multe rețete interesante de fursecuri pe blog, de unde vă puteți inspira.
Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.
Ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de fursecuri cu ciocolată și bezele.