Conserve
Gem de caise
Nu cred ca trebuie sa va mai spun cat iubesc gemurile/dulceturile facute in casa. Imi place sa le fac dar si sa le mananc,mai ales ca stiu ce am pus in ele dar si pentru ca sunt cele mai bune.
Reteta este simpla si incerc sa pun cat mai putin zahar. Prepar mereu in cantitati mici,din maxim doua kilograme de fructe, astfel fructele isi pastreaza aroma si gemul are o culoare minunata.
Ingrediente:
- 2 kg de caise coapte bine (cantarite dupa ce le-am scos samburele)
- 1 kg de zahar
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare pentru reteta gem de caise
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII