Pâine / Pizza
Painici Laugenbrot
Aceste painici Laugenbrot au asa mare trecere la noi incat evit sa le fac prea des. Rareori ajung si pentru a doua zi la pranz pentru ca dispar destul de repede .Merg perfect la micul dejun sunt atat de pufoase si gustoase incat e greu sa te opresti doar la una.
Ingrediente:
- 500 g faina (am folosit 200 g tip 0 si 300 g tip 00)
- 25 g drojdie proaspata (sau 7 g uscata )
- 270 ml apa
- o lingurita de zahar
- o lingurita rasa de sare
- 30 g unt
- seminte de susan albe si negre pentru decor (sau mac,chimen ,sare grunjoasa … )
- 1,2 l apa
- 4 linguri cu varf de bicarbonat de sodiu
- o lingura cu varf de sare
Mod de preparare pentru reteta painici Laugenbrot:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII