Site icon Rețete Fel de Fel

Pizza Calzone cu ciuperci și mozzarella

Secțiune de pizza sandviș pe un tocător

Ciupercile se trag la tigaie cu ceapă și usturoi / Shutterstock

Printre rețetele de pizza mult îndrăgite de întreaga familie se numără și rețeta de pizza Calzone cu ciuperci și mozzarella. Este minunată atât caldă cât și rece și poate constitui baza pachetelor de a doua zi.

Ne plac rețetele de pizza și le preparăm foarte des, mai ales la sfârșit de săptămână. Cel mai des preparăm rețeta de pizza rapidă cu blat de pâine. Pe lângă faptul că se prepară rapid, folosim la acest tip de pizza pâinea învechită. Rezolvăm astfel și problema risipei alimentare.

O altă rețetă de pizza pe care o preparăm des este rețeta de vafe pizza sau pizza waffles. Este tot o rețetă rapidă de pizza, foarte gustoasă și aspectuoasă.

Găsiți pe blog și rețeta clasică de aluat pentru pizza. Este rețeta pe care o folosim cel mai des și de fiecare dată cu reușită sigură. Mai folosim această rețetă de aluat și la rulade sărate, la plăcinte și tarte aperitiv.

Cum se prepară rețeta de pizza Calzone cu ciuperci și mozzarella

Pizza Calzone este una dintre specialitățile italiene de pizza care se diferențiază de celelalte prin modul de împăturire a aluatului. Este un fel de sandviș cald din aluat dospit și umplutură de pizza.

Umplutura o poate alege fiecare după preferințe. Noi am optat pentru o umplutură simplă, doar din ciuperci cu mozzarella, fără carne. Acest gen de pizza este ideal și pentru gustările de la serviciu, datorită modului de asamblare.

Dar găsiți pe blog mai multe rețete de pizza de unde vă puteți inspira. Sunt rețete de toate tipurile, cu și fără carne.

Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de pizza Calzone cu ciuperci și mozzarella.

Exit mobile version