Din seria rețetelor de deserturi cu fructe, azi vă provoc să încercați rețeta de prăjitură bicoloră cu căpșuni și zmeură. Este una dintre acele rețete despre care spunem că, pe cât de simplă este, pe atât de delicioasă și spectaculoasă.
Rețetele de prăjituri cu fructe sunt foarte apreciate vara, pentru că le putem combina în diferite moduri. Le preparăm cu fructe proaspete de sezon, simple sau combinate.
Un exemplu îl puteți vedea la rețeta de pandișpan cu vișine și caise. Este una dintre prăjiturile vedetă ale verii pe care o repetăm de câteva ori în sezonul fructelor coapte. Combinația de vișine cu caise este ideală și din punct de vedere al gustului, dar și al cromaticii.
Un alt exemplu de prăjitură combinată cu fructe îl puteți descoperi pe blog la rețeta de prăjitură din biscuiți cu frișcă și fructe de pădure. Este o rețetă delicioasă și spectaculoasă din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani.
Cum se prepară rețeta de prăjitură bicoloră cu căpșuni și zmeură
Prăjitura din rețeta actuală se prepară dintr-un blat de pandișpan marmorat. Peste acesta adăugăm combinația de fructe și îl punem la cuptor. Este minunată și ca gust, dar și în secțiune. Partea de blat cu cacao o aromatizăm cu esență de rom, iar pe cea simplă cu vanilie.
Dacă și voi adorați prăjiturile cu combinații de fructe, găsiți pe blog mai multe rețete de unde vă puteți inspira.
Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook și în grupul cu același nume. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de prăjitură bicoloră cu căpșuni și zmeură.