Site icon Rețete Fel de Fel

Ruladă cu căpșuni și ciocolată albă

Ruladă cu căpșuni și ciocolată albă

Ruladă cu căpșuni și ciocolată albă, porționată pe un platou alb / Profimedia

Printre rețetele de deserturi cu fructe adorate de întreaga familie se numără și această rețetă de ruladă cu căpșuni și ciocolată albă. Este foarte gustoasă și aspectuoasă. Combinația de culori o face deosebită, ar arăta foarte bine și pe un platou cu prăjituri festive.

Ruladele, poate sunt deserturi mai pretențioase, însă aspectul este de senzație și merită preparate. Am mai prezentat anterior și o rețetă de ruladă cu mascarpone și căpșuni. Dar găsiți pe blog mai multe rețete de ruladă, toate gustoase și cu reușită sigură.

Încercăm să profităm din plin de sezonul fructelor suculente și aromate, ce dau gust și culoare deserturilor. Căpșunile sunt printre preferatele noastre. Le includem și în rețetele de blaturi și în rețetele de creme, sau în rețete de desert la pahar.

Mousse-urile și jeleurile de căpșuni sunt senzaționale și dau aspect plăcut torturilor și prăjiturilor.  Vă recomand, în mod deosebit, rețeta de tort cu mousse de ciocolată și căpșuni.

Dar nici rețeta de cheesecake cu căpșuni și ciocolată nu este de ocolit. Se prepară simplu, iar ingredientele sunt mereu la îndemână.

 

Rețetă de ruladă cu căpșuni și ciocolată albă

Pentru rulada de față se prepară o foaie simplă cu cacao. Peste aceasta se întinde o cremă de ciocolată albă cu mascarpone amestecată cu felii de căpșuni. Se decorează cu rulouri de ciocolată neagră pe care le găsim în magazinele de specialitate. Dacă aveți o răzătoare mandolină, puteți să le confecționați și acasă.

Și dacă adorați, ca și noi, deserturile cu căpșuni, găsiți pe blog o colecție interesantă de rețete cu căpșuni.

Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă așteptăm zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel, aferent paginii. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rugăm insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Exit mobile version