Pentru pranzul din a doua zi de Pasti am facut o salata de fasole pastai cu oua. A fost delicioasa si hranitoare, in plus am folosit si ultimele trei oua vopsite pe care le mai aveam.
V-o recomand, este gustoasa, rapid si foarte simplu de preparat.
Ingrediente:
- 250 g fasole pastai
- 3 oua
- 4-5 ridichi
- 2-3 linguri de ulei de masline
- zeama de la o jumatate de lamaie
- sare dupa gust
Mod de preparare pentru reteta de salata de fasole pastai cu oua:
Spalati fi fierbeti fasolea in apa cu un praf de sare sau la abur pana se inmoaie si ramane usor crocanta. Cand e gatita, transferati-o rapid intr-un bol cu apa si gheata, va opri gatirea si isi va pastra culoarea verde. Fierbeti ouale sau folositi din cele vopsite ,decojiti-le si taiati-le felii.
Puneti-le intr-un bol,adaugati si ridichile feliate fin.
Preparati o vinegreta amestecand uleiul de masline, zeama de lamaie si sarea. Turnati amestecul peste ingredientele din bol, amestecati delicat si mancati salata simpla sau cu o felie de paine de secara cu seminte de in.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.