Salate

SALATA DE FASOLE PASTAI CU OUA

 

Pentru pranzul din a doua zi de Pasti am facut o salata de fasole pastai cu oua.A fost delicioasa si hranitoare,in plus am folosit si ultimele trei oua vopsite pe care le mai aveam.

V-o recomand,este gustoasa,rapid si foarte simplu de preparat.

 

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 250  g fasole pastai
  • 3 oua
  • 4-5 ridichi
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare dupa gust

[/ingredients]

Mod de preparare salata de fasole pastai cu oua

Spalati fi fierbeti fasolea in apa cu un praf de sare sau la abur pana se inmoaie si ramane usor crocanta.Cand e gatita ,transferati-o rapid intr-un bol cu apa si gheata,va opri gatirea si isi va pastra culoarea verde.Fierbeti ouale sau folositi din cele vopsite ,decojiti-le si taiati-le felii.

Puneti-le intr-un bol,adaugati si ridichile feliate fin.

Preparati o vinegreta amestecand uleiul de masline,zeama de lamaie si sarea.Turnati amestecul peste ingredientele din bol,amestecati delicat si mancati salata simpla sau cu o felie de paine de secara cu seminte de in.Pofta buna!

salata de fasole pastai cu oua