Aluaturi sărate
Strudel cu cartofi si cascaval
Bine v-am regasit!
Prima reteta din acest an este una simpla si care nu necesita foarte mult timp de preparare. M-am gandit ca dupa sarbatori nu mai aveti nici timp si nici chef sa stati prea mult in bucatarie, asa ca reteta de strudel cu cartofi si cascaval este tocmai potrivita.
Provocarea „Dulce Romanie” a ajuns luna aceasta la Andra-Menta si Rozmarin, care ne invita sa gatim cu cartofi si mere, doua ingrediente simple, care imi plac in mod deosebit.
Ingrediente :
- 1 aluat foietaj dreptunghiular(275 g)
- 400 g cartofi ( 4 cartofi medii)
- 75 g cascaval (sau mozzarella)
- 50 g parmezan ras
- 50 g unt
- 2 oua
- sare si piper proaspat macinate
- o legatura mica de patrunjel
- o lingurita de seminte de mac
Mod de preparare pentru reteta strudel cu cartofi si cascaval
Pregatim o tava pentru cuptor, o acoperim cu hartie de copt si punem cu grija strudelul. Il ungem pe toata suprafata cu albusul pastrat deoparte, usor batut si presaram seminte de mac.
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII