Pentru a ne potoli într-un mod simplu și rapid pofta de dulce, această tartă rustică cu mere și crumble cu migdale este mai mult decât perfectă.
Iar dacă avem deja merele la borcan, conservate de toamna, mai economisim și timp.
Am prezentat anterior rețeta de mere la borcan pentru plăcinte și prăjituri. Iar acum a sosit timpul să le folosim. Doar desfacem borcanul, adăugăm scorțișoară și puțin zahăr, dacă este necesar si este gata umplutura.
Însă putem folosi mere proaspete așa cum am procedat la rețeta de plăcintă țărănească cu mere caramelizate.
Indiferent de merele folosite, rețetele de plăcinte și tartele cu mere sunt delicioase.
Sunt printre cele mai simple și la îndemână deserturi.
Rețeta de tartă rustică cu mere și crumble cu migdale
Aluatul de tartă se prepară foarte ușor, cu doar câteva ingrediente. Este acel aluat fraged, nisipos, care se prepară cu untul rece.
Cât despre crumble, este chiar deosebit cu făină de migdale în el.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare al delicioasei tarte. Poate vă inspiră și îi răsfățați și voi pe cei dragi cu așa desert simplu și gustos.
Dacă vă numărați printre iubitorii deserturilor cu mere și sunteți în căutarea unei rețete simple și delicioase, vă oferim o rețetă perfectă de prăjitură răsturnată cu mere caramelizate.
Dar mai găsiți pe blog o colecție de rețete de plăcinte și tarte de unde vă puteți inspira.
* Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.