Site icon Rețete Fel de Fel

Vinete umplute cu legume și gratinate cu mozzarella

Două jumătăți de vnete umplute cu legume și gratinate cu mozzarella

Mozzarella poate fi înlocuită cu orice tip de brânzeturi care se topesc / Shutterstock

Pentru că ne plac în mod deosebit preparatele cu vinete, pentru una dintre mesele principale ale zilei am preparat o rețetă de vinete umplute cu legume și gratinate cu mozzarella.

Sunt foarte gustoase vinetele în această combinație. Dar dacă doriți și puțină carne, puteți prepara rețeta de vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval. Indiferent de combinație, vinetele umplute pot constitui o masă absolut delicioasă și consistentă.

O altă rețetă cu vinete pe care v-o recomand de pe blog este cea de musaca de vinete cu carne de pui. Rețeta este ușor asemănătoare cu rețeta clasică de musaca. Însă fiind sezonul vinetelor înlocuim cartofii cu acestea.

Iar una dintre rețetele cu vinete pe care o adorăm este rețeta de lasagna cu vinete, roșii și mozzarella. Combinația de vinete trase ușor pe grill, cu felii de roșii și un sos bechamel cu mozzarella este demențială.

Cum se prepară rețeta de vinete umplute cu legume și gratinate cu mozzarella

Pentru rețeta de față avem de pregătit câteva legume la tigaie, împreună cu miezul vinetelor. Cu acestea vom umple vinetele scobite de miez și le vom da la cuptor. Spre final de coacere le gratinăm cu mozzarella. Pe cât de simplu de preparat sunt, pe atât de gustoase.

Dacă și voi adorați preparatele cu vinete, găsiți pe blog o colecție interesantă de rețete de unde o puteți alege pe cea care vă place.

Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de vinete umplute cu legume și gratinate cu mozzarella.

Exit mobile version