Dulciuri

Budinca de capsuni cu seminte de chia

Budinca de capsuni cu seminte de chia mi-a placut mult servita dupa jumatate de ora, dar si a doua zi. Atunci a avut alta consistenta,fiind mult mai inchegata.

Nu ma dau in vant dupa mancarea raw pentru ca dragostea mea pentru aluaturi este infinita. Dar sunt curioasa din fire si imi place sa incerc tot ceea ce eu gasesc interesant.

Cu semintele de chia sunt deja familiarizata ,in sensul ca le adaug in diverse salate, bauturi,i n iaurtul amestecat cu cereale pe care il mananc la micul dejun s.a.m.d.

Sursa mea de inspiratie a fost Andie,careia ii multumesc pentru ideea minunata.

Ingrediente

  • 500 g capsuni proaspete
  • 4 linguri seminte de chia
  • 3-4 linguri de miere

 

Mod de preparare pentru reteta budinca de capsuni cu seminte de chia

Am spalat si curatat capsunile,apoi le-am pus intr-un blender impreuna cu mierea.Am mixat pana ce am obtinut o compozitie omogena,fina.
Am adaugat  semintele de chia ,am amestecat bine si am lasat amestecul o jumatate de ora sa se „lege”.
Am pus budinca in 4 cupe si am servit imediat.
Cum am mai spus,cea servita imediat are o consistenta mai lichida iar cea lasata la frigider peste noapte se incheaga mai bine.Mi-au placut amandoua si voi mai incerca si cu alte fructe.
Spor la treaba si pofta buna!
Budinca de capsuni cu seminte de chia
Budinca de capsuni cu seminte de chia

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.