Chifteluțe / Carne tocată
Chiftelute de dovlecei – aperitiv de vara
Chiftelute de dovlecei, simple si delicioase, perfecte pentru o gustare dintr-o zi de vara, perfecte a fi luate si la pachete!
Sunt grozave atat calde cat si reci, simple sau cu diverse sosuri.
Merg tare bine si cu mujdei, dar noi le preferam cu sos de iaurt si castraveti – vedeti Reteta Aici.
Si nu sunt prajite in baie de ulei, un lucru important.
Ingrediente:
- 2 dovlecei (450 g)
- 100 g cascaval ras ( merge perfect si telemeaua )
- 1 ou
- 1 catel mare de usturoi
- 2 linguri marar proaspat tocat
- 2 linguri pline cu faina
- sare
- piper
- 1lingura de ulei pentru prajit
Mod de preparare pentru reteta Chiftelute de dovlecei
Spalam dovleceii si-i dam pe razatoarea mare.
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII