CRUTOANE CU IERBURI DE PROVENCE

crutoane-030

35-40 min

simplu

1 portii

In perioada rece gatesc multe supe ,in general de legume ,supa crema de fenicul cu somon afumat e preferata mea ,pe care imi place sa le servesc cu crutoane simple sau aromate de paine. In general le fac in casa ,nu dureaza mult,le pun ce arome vreau si-n plus refolosesc  painea mai veche de care nu se mai atinge nimeni.

Ingrediente:

  • 200 g paine  (mai veche,de 2-3 zile)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ierburi de Provence
  • sare
Tocam painea cubulete (eu nu-i elimin coaja ) si o punem intr-un bol.Stropim cu uleiul de masline,adaugam sare ,ierburile aromate si amestecam bine.

Apoi le intindem intr-o tava ,fara a le suprapune si le bagam la cuptor 5-7 minute la 200 °C,pana se rumenesc frumos.

Se pot pastra in pungi de hartie la loc uscat timp de cateva zile.Pofta buna!

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “CRUTOANE CU IERBURI DE PROVENCE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Rețete asemănătoare