Mâncăruri cu carne
Piept de pui alla caprese
Piept de pui alla caprese cu siguranta titlul va duce cu gandul la binecunoscuta salata , care contine ca si ingrediente principale mozzarella, rosiile si busuiocul. Aceleasi bunatati le contine si reteta de fata pe care v-o propun astazi, doar ca aici nu poate lipsi pieptul de pui. Si daca e pui neaparat merge direct la Provocarea lunii August”Dulce Romanie”, gazduita de scumpa mea Gaby.
Ingrediente:
- 4 felii de piept de pui
- 100 g mozzarella
- 1-2 rosii
- 3-4 linguri de ulei de masline
- 1 lingura de unt
- sare, piper
- oregano
- busuioc
Mod de preparare pentru reteta piept de pui alla caprese:
Intr-o tigaie antiaderenta punem la incalzit uleiul de masline impreuna cu lingura de unt si punem feliile de piept de pui.
Rumenim frumos pe ambele parti, saram si piperam dupa gust.
Cand este aproape gata punem deasupra mozzarella taiata felii, presaram oregano, acoperim cu un capac si mai lasam in jur de cinci minute pana se topeste mozzarella. Verificam dupa 2-3 minute, astfel riscam sa curga toata in tigaie.
Transferam totul pe un platou, inclusiv sucul format, asezam deasupra feliile de rosii, mai presaram un pic de sare, oregano, decoram cu frunze de busuioc si servim imediat.
Este o reteta delicioasa cu piept de pui si v-o recomand cu drag.
Spor la treaba si pofta buna !
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII