Garnituri / Legume Rețete de post
Pateu de masline cu capere
O reteta simpla si rapida, perfecta pentru gustari, sau platoul cu aperitive de post, este reteta pateu de masline cu capere. Sigur o sa va placa si o sa doriti sa repetati aceasta reteta delicioasa cu prima ocazie care se iveste..
Pateul este asa de bun incat va va parea rau ca nu ati facut portie dubla 🙂 .
Ingrediente:
- 150 g masline negre fara samburi
- 1 catel de usturoi
- 2 fileuri de ansoa (daca tineti post nu le puneti )
- o lingura de capere
- 3-4 linguri de ulei de masline
Mod de preparare pentru reteta pateu de masline cu capere:
Punem toate ingredientele intr-un blender sau intr-un bol adanc (daca folosim un mixer vertical ) si pulsam pana cand va avea consistenta dorita .
Mie nu-mi place foarte cremos dar voi dati-i consistenta pe care o doriti.Il mananc de obicei pe paine prajita ,cu rosii sau castraveti , il combin cu paste fierte ,pe bruschette ,tartine ,etc.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII