Înghețată
Inghetata de ciocolata. Reteta cremoasa
Pornind de la reteta de baza pentru inghetata pe care eu o combin cu ce-mi trece prin minte, acum am ales ciocolata amara si am facut cea mai buna si cremoasa inghetata de ciocolata.
Ingrediente pentru reteta de inghetata de ciocolata:
- 4 galbenusuri mari
- 150 g de zahar
- 500 ml lapte
- 150 g ciocolata amara
- un praf de sare
Mod de preparare:
Dupa o ora si jumatate am scos cutia din congelator si am amestecat din nou pentru a sparge cristalele de gheata formate. Bagam din nou la congelator si dupa doua ore putem servi o inghetata delicioasa si ciocolatoasa.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII