BISCOTTI BRUTTI MA BUONI

In traducere biscotti urati dar buni. Va asigur ca sunt foarte buni si nici urati nu mi se par.Au o forma neregulata,sunt simplu de facut,necesita ingrediente putine si poate fi o buna idee pentru folosirea albusurilor ramase de la alte dulciuri.

Ingrediente

  • 200 g alune
  • 200 g nuci
  • 320 g de zahar
  • 6 albusuri
  • o lingura esenta de vanilie


Mod de preparare biscotti brutti ma buoni

Intr-o tigaie antiaderenta prajim cateva minute alunele si nucile,apoi le macinam in robot.

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,apoi adaugam putin cate putin zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare.Incorporam esenta si nucile cu alunele macinate si omogenizam.
Transferam intr-un vas antiaderent si punem la foc mic,amestecand continuu cam 10-15 minute,astfel bezeaua devine mai uscata si se inchide la culore.
Punem biscotti in tavi acoperite cu hartie de copt si coacem 25-30 de minute la 100 °C (in cazul meu 20 de minute la foc mic).Cand au devenit tari sunt gata iar dupa ce s-au racit complet ii scoatem din tava.

Sper sa va placa si sa-i incercati.Sunt deliciosi,pofta buna!

biscotti brutti ma buoni

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

38 comentarii la “BISCOTTI BRUTTI MA BUONI”

  1. Ti-am dat accept pe facebook,tocmai vroiam sa te intreb,unde au retete minunatiile astea,dar am aflat,m-am conectat pe blogul tau mai demult si atunci ti-am admirat munca,ai un bun gust foarte rafinat,nota 10,felicitari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.