CAFE’ ZERO

  O bautura cremoasa si  racoritoare,face parte din categoria frozen drink,de-aici si numele de café zero.Ne rasfatam cu cate un pahar cand mergem la piscina,de fapt acolo am si gustat prima data daca imi amintesc bine.Si fiindca se numara printre preferatele Deei o fac si acasa,rezultatul fiind unul destul de satisfacator.
Ingrediente:

  • 250 ml cafea tare
  • 250 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • 20 g ciocolata rasa
  • cacao pentru decor

Am facut o cafea foarte tare pe care am amestecat-o cu cele 3 linguri de zahar si am lasat-o la racit.

Intr-un vas de plastic cu capac,care poate fi pus la congelator  am amestecat frisca lichida cu laptele,apoi am turnat cafeaua.

Am amestecat bine totul si am pus la congelator.

Dupa 2-3 ore am spart cristalele de gheata formate cu ajutorul mixerului vertical si am pus iar la rece.Am mai repetat operatia inca o data,la vreo doua ore si atunci am adaugat si ciocolata rasa.

Am pus in pahare ,am decorat cu cacao si  am servit imediat.Cine are o masina de facut inghetata poate pune compozitia in vasul masinii iar dupa 20 de minute obtine o bautura perfecta.Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

29 comentarii la “CAFE’ ZERO”

  1. Minunata ideea!!!!si la noi se moare de cald si in special „l,afa” care ne omoara…santem in pianura padana…Multumesc pentru cafea,vazand-o parca m-am mai racorit!!!
    Pupici si o zi minunata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

X

Rețete asemănătoare