Aperitive
Cosulete aperitiv din foietaj
Cosulete aperitiv din foietaj , un aperitiv sau o gustare gustoasa,usor de facut ,din cateva ingrediente simple si la indemana tuturor. Puteti modifica umplutura dupa gustul propriu sau in functie de ingredientele pe care le aveti la indemana,adaugandu-i legume ,ciuperci,diverse condimente sau ierburi aromate .
Ingrediente
- 1 aluat foietaj (275 g )
- 200 g branza telemea
- 100 g smantana acra
- 2 oua
- 2 carnaciori (50 g )
- 50 g masline
- sare (daca branza nu este sarata )
- piper
- patrunjel si seminte negre de susan (sau mac ) pentru decor
Mod de preparare pentru cosulete aperitiv din foietaj
Aluatul foietaj il impartim in 12 patratele egale pe care le asezam intr-o tava de muffins .
Intr-un bol preparam umplutura .Sfaramitam branza,adaugam ouale ,smantana ,maslinele tocate si carnaciorii taiati cuburi .Punem sare doar daca branza nu este sarata ,piper dupa gust si amestecam cat sa se omogenizeze compozitia .
Intepam fundul fiecarui cosulet cu o furculita si impartim umplutura in cele 12 cosulete.Deasupra presaram seminte de susan negru sau de mac si patrunjel tocat .
Coacem cosuletele 25-30 de minute la 180 °C ,pana se rumenesc usor deasupra .Le scoatem din tava cat sunt calde .Pofta buna !
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII