Garnituri / Legume
Fasole pastai cu usturoi
In fiecare an, cand cumpar prima tura de fasole pastai, gandul imi fuge imediat la reteta de fasole pastai cu usturoi.
Poate din cauza ca legumele in general le prefer cu usturoi sau pentru ca pur si simplu imi place foarte mult combinatia asta.
Este, de fapt, cea mai simplă rețetă cu păstăi de fasole și este garnitura perfectă pentru o friptură.
Ingrediente:
- 500 g fasole pastai
- 4 catei mari de usturoi
- 4 linguri de ulei de masline
- sare, piper
- marar proaspat
Mod de preparare pentru reteta fasole pastai cu usturoi:
Curatam pastaile de extremitati si le spalam. Intr-o tigaie adanca punem uleiul ,fasolea rupta bucati si o ceasca de apa. Acoperim si fierbem la foc moderat pana scade toata apa si pastaile incep sa se caleasca in uleiul ramas. Adaugam atunci usturoiul trecut prin presa, saram si piperam dupa gust si mai lasam pe foc inca vreo 5-7 minute.
Stingem focul, presaram mararul tocat si amestecam. Putem servi imediat.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII