Garnituri / Legume
FASOLE PASTAI CU USTUROI
In fiecare an, cand cumpar prima tura de fasole pastai, gandul imi fuge imediat la reteta de fasole pastai cu usturoi.
Poate din cauza ca legumele in general le prefer cu usturoi sau pentru ca pur si simplu imi place foarte mult combinatia asta.
Este, de fapt, cea mai simplă rețetă cu păstăi de fasole și este garnitura perfectă pentru o friptură.
Ingrediente:
- 500 g fasole pastai
- 4 catei mari de usturoi
- 4 linguri de ulei de masline
- sare, piper
- marar proaspat
Mod de preparare fasole pastai cu usturoi
Curatam pastaile de extremitati si le spalam . Intr-o tigaie adanca punem uleiul ,fasolea rupta bucati si o ceasca de apa. Acoperim si fierbem la foc moderat pana scade toata apa si pastaile incep sa se caleasca in uleiul ramas. Adaugam atunci usturoiul trecut prin presa,saram si piperam dupa gust si mai lasam pe foc inca vreo 5-7 minute.
Stingem focul , presaram mararul tocat si amestecam.Putem servi imediat,pofta buna!
* Nu uitați că vă aștept zilnic și pe pagina de facebook a blogului cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți.
*De asemenea, va puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel,unde veți putea încarca fotografiile voastre cu preparate de pe blog, vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.
COMENTARII