logo Retete Fel de Fel
facebook icon youtube icon pinterest icon
logo Retete Fel de Fel
Aluaturi dulci
Aluaturi sărate
Aperitive
Băuturi
Biscuiți / Fursecuri
Chifteluțe / Carne tocată
Ciorbe / Supe
Conserve
Decorațiuni / Condimente
Deserturi de post
Dulciuri
Garnituri / Legume
Înghețată
Mâncăruri cu carne
Muffins / Cupcakes
Pâine / Pizza
Paste / Orez
Pește
Rețete de bază
Rețete de post
Rețete fel de fel de la prieteni
Ricette in italiano
Salate
Selecții rețete
Tarte / Cheesecake
Tarte sărate
  • Aperitive
  • Ciorbe / Supe
  • Mâncăruri cu carne
  • Pește
  • Salate
  • Dulciuri
  • Mai multe
    • Paste / Orez
    • Garnituri / Legume
    • Aluaturi dulci
    • Aluaturi sărate
    • Pâine / Pizza
    • Chiteluțe / Carne tocată
    • Muffins / Cupcakes
    • Biscuiți / Fursecuri
    • Deserturi de post
    • Înghețată
    • Tarte sărate
    • Tarte dulci / Cheesecake
    • Decorațiuni / Condimente
    • Rețete de bază
    • Selecții rețete
    • Rețete fel de fel de la prieteni
    • Conserve
    • Băuturi
    • Rețete de post
    • Ricette in italiano

Aperitive

Rețetă tradițională de pastă din jumări

Udrea Maria

11 ianuarie 2021

pictograma inima

Hai cu noi!

După ce ne-am potolit pofta cu jumări de porc a venit timpul să pregătim și această rețetă tradițională de pastă din jumări.

În fiecare an o pregătim și pentru că ne rămân jumări neconsumate, dar și pentru că ne place tare mult.

Este gustoasă, ușor picantă și merge de minune la mic dejun.

Vedeți aici și Rețeta de jumări de porc.

jumari de porc

Rețetă tradițională de pastă din jumări

Este o rețetă mult dragă nouă pentru că din ea pregătim multe gustări, ulterior.

Pasta de jumări se consumă și ca atare, tartinând cu ea felii de pâine prăjite.

Însă, noi o folosim foarte mult în aluaturi sărate: la pogăcele, la cornuri, chiar și la pâine.

Pasta de jumări poate fi păstrată la frigider mult timp.

Se pune în borcane de sticlă care se închid ermetic. Dacă avem borcane micuțe cât pentru o porție, cu atât mai bine.

Orice conservă se păstrează timp îndelungat dacă nu este deschisă. După deschidere trebuie consumată în câteva zile. Odată ce a luat contact cu aerul se contaminează dacă nu este consumată în 2-3 zile.

Jumările ne mai plac mult în mâncarea de varză murată- Vedeți Aici Rețeta!

Dar cel mai mult ne plac simple, cu muștar și pâine de casă.

Muștar se adaugă și în pasta de jumări. Deci vă închipuiți cât poate fi de bună, dacă încă n-ați încercat-o!

* Nu uitați că vă aștept zilnic cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți și pe pagina de facebook 

* De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel

Iar pe grup veți putea încărca rețetele voastre, îndeosebi, cu preparate inspirate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

Pentru a vedea și rețeta în imagini din timpul preparării, accesați galeria foto de mai jos!

Partajează rețeta:

  • Twitter
  • Facebook
  • Pinterest
  • WhatsApp
  • Listare
  • Email

pastă din jumări

ReteteFeldeFel.ro

Share pe Facebook Share pe WhatsApp
pastă din jumări

ReteteFeldeFel.ro

Share pe Facebook Share pe WhatsApp
pastă din jumări

ReteteFeldeFel.ro

Share pe Facebook Share pe WhatsApp
pastă din jumări

ReteteFeldeFel.ro

Share pe Facebook Share pe WhatsApp
pastă din jumări

ReteteFeldeFel.ro

Share pe Facebook Share pe WhatsApp
pastă din jumări

ReteteFeldeFel.ro

Share pe Facebook Share pe WhatsApp
Înapoi la articol Înapoi sus
logo footer
facebook icon youtube icon pinterest icon
  • Tag index
  • Program Antena 1
  • Politica de cookies
  • Politica de confidențialitate
  • Termeni și condiții

Acest site este creat și administrat de Digital Antena Group. Toate drepturile rezervate.

Copyright © Retete Fel de Fel 2020-2021.

loading Anulare
Articolul n-a fost trimis - verifică adresele tale de email!
Verificarea emailului a eșuat., te rog încearcă din nou
Regret, blogul tău nu poate partaja articole prin email.