Alte știri

(P) Plantatia de afine MerryBerry, cea mai mare plantatie de afine bio din România

Plantatia de afine MerryBerry, cea mai mare plantatie de afine bio din România, anunță cu bucurie că a depășit în 2023, pentru prima oară, pragul de 10.000 de comenzi online de afine prin intermediul magazinului său online, www.merryberry.ro .

Această realizare remarcabilă demonstrează aprecierea tot mai mare a consumatorilor pentru produsele românesti de înaltă calitate. Reconfirmă poziția noastră de lider pe piața afinelor bio.

Situată în pitoreasca regiune a dealurilor subcarpatice, plantația de afine MerryBerry acoperă o suprafață vastă de teren de peste 100 de hectare. Oferă condiții optime de creștere pentru afine. Aici, în mijlocul unei naturi abundente și a unui mediu nepoluat, cultivăm cu grijă soiuri de afine selectate pentru a obține fructe pline de gust, proaspete și bogate în proprietăți nutritive.

Plantatia de afine MerryBerry, cea mai mare plantatie de afine bio

Beneficiile afinelor sunt multiple și bine-cunoscute. Aceste superfructe sunt renumite pentru conținutul lor ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale. Acestea contribuie la întărirea sistemului imunitar, menținerea sănătății cardiovasculare și a sistemului digestiv. De asemenea, afina este un excelent adjuvant în lupta împotriva radicalilor liberi. Are proprietăți antiinflamatorii.

“Ne mândrim că putem oferi consumatorilor noștri afine bio proaspete și delicioase, cultivate cu grijă și respect față de mediul înconjurător. La MerryBerry, ne dedicăm în permanență asigurării calității superioare a produselor noastre. Aplicăm cele mai riguroase standarde de agricultură ecologică și metode sustenabile de creștere” a declarat Ionel Stoenica, managerul plantației MerryBerry.

MerryBerry va continua să livreze afine bio până la finalul lunii august prin intermediul magazinului online www.merryberry.ro. În plus, suntem bucuroși să vă informăm că am implementat un sistem special de livrare cu mașini dotate cu tehnologie de răcire. Ne asigurăm astfel că afinele dumneavoastră vor fi livrate la temperaturi scăzute. Ele își pot menține prospețimea și proprietățile nutritive intacte.

Încurajăm toți iubitorii de fructe să profite de această oportunitate unică de a se bucura de afine bio de cea mai înaltă calitate. Comenzile online sunt acum mai ușor de realizat ca niciodată. Livrarea noastră promptă și atentă vă aduce acest delicios și sănătos fruct direct în fața ușii dumneavoastră. În fiecare săptămână vizitatorii siteului www.merryberry.ro pot comada afine bio proaspete. Acestea urmează să le fie livrate în săptămâna următoare comenzii.

Mai multe informații despre afinele noastre bio și modalităti de plată și livrare găsiți pe www.merryberry.ro

Afine în palma unui bărbat care le recoltează