Decorațiuni / Condimente
Pasta de marshmallow fondant
Descoperiti reteta pasta de marshmallow fondant, care sigur o sa va fie pe plac.
Ingrediente pentru reteta de pasta de marshmallow fondant:
Avem nevoie de 75 g de caramele marshmallow, 175 g zahar pudra(din comert) si o lingura de apa.
Mod de preparare:
Intr-o craticioara punem caramelele si lingura de apa pe foc mic sau la bain-marie.
Amestecam continuu pana se topesc, apoi rasturnam compozitia pe blatul de lucru unde am pus zaharul pudra.
Framantam ca pe un aluat de paine pana ce compozitia nu se mai lipeste de maini. Este gata cand apasam cu degetul si ramane gropita in pasta.
O punem apoi intr-o folie de plastic si o lasam 24 de ore sa se odihneasca intr-un dulap (nu in frigider), apoi o modelam in diverse forme dupa imaginatie.
Se poate amesteca cu coloranti alimentari pentru a obtine mai multe culori. Se foloseste la imbracarea torturilor si decorarea dulciurilor dupa imaginatia fiecaruia.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII