Mâncăruri cu carne
Pastrama din piept de pui. Reteta simpla, gustoasa
Reteta Pastrama din piept de pui reprezinta un mod deosebit de gustos de a prepara pieptul de pui.
Mie mi-a placut mult cand am facut prima data aceasta pastrama din piept de pui si din cand in cand o refac pentru ca e pe gustul tuturor.
Este o reteta simpla ,usor de preparat si avem si controlul asupra ingredientelor folosite.
Intr-adevar,timpul de marinare este mare dar daca ne organizam bine,totul va fi floare la ureche 😉 .
Ingrediente:
- Saramura
- 1 piept mare de pui dezosat (aproximativ700 g-800 g)
- 1 lingura de sare
- 1 lingurita de zahar
- 2 frunze de dafin
- 250-300 ml apa
- cateva boabe de ienibahar
- Marinada
- 1 lingurita de miere
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingurita cu varf de boia de ardei dulce
- 1/2 lingurita de piper macinat
Mod de preparare pentru reteta pastrama din piept de pui:
Reteta testata de Beta Brigitte.Arata minunat,multumesc !
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII