Aperitive
TRANDAFIRI APERITIV DIN FOIETAJ
Trandafiri aperitiv din foietaj, o reteta foarte rapida si delicioasa,care nu necesita decat trei ingrediente.
Aluat foietaj, salam si sos de rosii, o combinatie gustoasa care va fi pe placul tuturor.
Ingrediente
- 275 g aluat foietaj
- 260 g salam uscat feliat fin
- 12 lingurite de sos de rosii
Mod de preparare trandafiri aperitiv din foietaj
Aluatul foietaj l-am intins cu un sucitor astfel incat sa obtin un dreptunghi de 25x 42 cm .L-am taiat in fasiute de 3,5 cm latime si am obtinut 12 bucati.
Pe fiecare fasiuta am intins sosul de rosii si am asezat feliile de salam.Am rulat fasia si asa am obtinut trandafirii.
I-am asezat intr-o tava de muffins acoperita cu hartiute de copt.
Am copt trandafirii 20 de minute la 200°C primele 10 minute si inca 10 la 180 °C.Sunt buni atat calzi cat si reci.Pofta buna !
COMENTARII