Conserve
Zacusca de fasole
Zacusca de fasole este o conserva minunata si nu trebuie sa lipseasca din nicio camara. Este delicioasa ,destul de usor de preparat si va poate scoate din impas ori de cate ori aveti nevoie.De asemeni,nu strica sa faceti si cateva provizii de zacusca de vinete si dovlecei, la fel de gustoasa si aceea.
Ingrediente:
- 600 g fasole uscata
- 650 ml ulei
- 1 kg de gogosari ( sau ardei gras rosu )
- 1 kg de rosii
- 1 kg de ceapa
- 500 g morcovi
- 300 g bulion de rosii
- 2 linguri de sare mare
- 1 lingurita de piper
- 1 lingurita de cimbru uscat
- 3 frunze de dafin
Mod de preparare pentru reteta zacusca de fasole:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII