FRIPTURA DE MIEL CU USTUROI SI ROZMARIN

Noua ne place foarte mult carnea de miel si o gatesc cam tot timpul anului.Una dintre felurile noastre preferate este friptura de miel cu usturoi si rozmarin , absolut delicioasa pe care v-o recomand din suflet .

 

 

 

 

Ingrediente

  • 1,5 kg carne de miel
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 70-100 ml ulei
  • 150 ml vin alb
  • 150 ml apa
  • sare si piper

Mod de preparare friptura de miel cu usturoi si rozmarin

Spalati si curatati bine carnea de miel ,asezati-o intr-o tava ,presarati sare si piper,stropiti cu ulei,turnati vinul si apa,puneti usturoiul felii si acele de rozmarin.

005

 

Puneti tava la cupor in jur de o ora la 220° C si intre timp stropiti carnea su sosul format .Cand bucatile de carne s-au rumenit frumos iar sosul a scazut ,friptura de miel cu usturoi si rozmarin este gata.

Serviti-o calda , alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!

063

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *