FRIPTURA DE MIEL CU USTUROI SI ROZMARIN

060

Noua ne place foarte mult carnea de miel si o gatesc cam tot timpul anului.Una dintre felurile noastre preferate este friptura de miel cu usturoi si rozmarin , absolut delicioasa pe care v-o recomand din suflet .

 

 

 

 

Ingrediente

  • 1,5 kg carne de miel
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 70-100 ml ulei
  • 150 ml vin alb
  • 150 ml apa
  • sare si piper

Mod de preparare friptura de miel cu usturoi si rozmarin

Spalati si curatati bine carnea de miel ,asezati-o intr-o tava ,presarati sare si piper,stropiti cu ulei,turnati vinul si apa,puneti usturoiul felii si acele de rozmarin.

005

 

Puneti tava la cupor in jur de o ora la 220° C si intre timp stropiti carnea su sosul format .Cand bucatile de carne s-au rumenit frumos iar sosul a scazut ,friptura de miel cu usturoi si rozmarin este gata.

Serviti-o calda , alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!

063

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *