PASTE CU NAUT

PASTE CU NAUT 012

30 min

simplu

3 portii

Chiar daca risc sa ma repet am sa va spun inca o data cat de mult imi plac pastele.De dou-trei ori pe saptamana gatesc paste si ma adaptez in functie de ingredientele pe care le am in casa.Desi nu facusem recent cumparaturi ,in camara mea se gasesc totdeauna cateva conserve pentru orice eventualitate si am incropit rapid niste delicioase paste cu naut .

Ingrediente

  • 250 g paste scurte
  • 240 g naut fiert
  • o ceapa mica
  • un morcov
  • jumatate de tija de telina (am avut congelata,cu tot cu frunze )
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 300 g pasta de tomate ( passata )
  • sare si piper
  • rozmarin (sau,daca nu va place, patrunjel )

Mod de preparare paste cu naut

Prima data punem la fiert apa pentru paste,cam 1 l pentru fiecare 100 g.

Intre timp incalzim uleiul si calim ceapa si telina tocate marunt,morcovul ras fin pana se inmoaie legumele.Adaugam eventual cate o lingura doua de apa pentru a nu le arde.

PASTE CU NAUT 002

 

Apoi adaugam pasta de rosii,nautul scurs bine,sare,piper si rozmarin.Mai dam cateva clocote pentru a se imbina aromele si sosul este gata.

PASTE CU NAUT 011

 

Il amestecam pastele scurse bine si mancam imediat.Aceste paste cu naut sunt delicioase , hranitoare si va invit sa le incercati.Pofta buna!

PASTE CU NAUT 022

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “PASTE CU NAUT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *