PENNE CU DOVLECEI

Ingrediente pentru doua portii mari : 250 gr paste tip penne
                                                       2 dovlecei mici
                                                       1 ceapa mica
                                                       150 ml pasta de rosii
                                                       3-4 linguri ulei de masline
                                                       sare,piper,origano
                                                       parmezan ras
Intai punem pastele la fiert in apa cu sare.Apoi tocam ceapa si o punem la calit in uleiul de masline.Cand devine transparenta adaugam dovleceii taiati feliute subtiri,acoperim tigaia si lasam la foc mediu 4-5 minute .

In cateva minute dovleceii se inmoaie si putem sa adaugam si pasta de rosii.

Daca pasta de rosii este prea lichida fierbem pana mai scade,daca nu condimentam cu sare,piper si origano dupa gust.

 Intre timp au fiert si pastele al dente,le scurgem si le punem in tigaie peste compozitia preparata inainte.Amestecam pentru omogenizare si servim cu parmezan ras.Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

5 comentarii la “PENNE CU DOVLECEI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Rețete asemănătoare